Logo
Korisnička podrška: +385 31 328 093
ePošta: info@kuna.hr
Prijava - Odjava
2 odraslih - 0 djece
Broj gostiju
odrasli:
djeca:
1. dijete - 2 god.
0
18

2. dijete - 2 god.
0
18

3. dijete - 2 god.
0
18

4. dijete - 2 god.
0
18

5. dijete - 2 god.
0
18
Zatvori
Prijava - Odjava
2 odraslih - 0 djece
Broj gostiju
odrasli:
djeca:
1. dijete - 2 god.
0
18

2. dijete - 2 god.
0
18

3. dijete - 2 god.
0
18

4. dijete - 2 god.
0
18

5. dijete - 2 god.
0
18
Zatvori

Rafting na Neretvi

Rafting predstavlja omiljenu sportsku aktivnost na otvorenom koja je danas sve popularnija među mlađom populacijom. 

Za rafting koriste se gumeni posebno izrađeni čamci u kojima skupina ljudi, najčešće između 4 i 10, sa skiperom uživa u riječnim brzacima i vodopadima.

Svaki idući zaveslaj predstavlja novu i izazovnu situaciju za sve sudionike. Za uspješno “svladavanje” rijeke potreban je timski rad. Ova vrsta aktivnosti idealna je za sve koji žele osjetiti adrenalin i biti dio ove moćne i velike rijeke.

Od navale adrenalina osjetit ćete kolanje krvi dok se spuštate po riječnim brzacima! Netaknuta priroda iznimnih ljepota nalazi se svuda oko vas. Rafting na Neretvi moguć je kako u ljetnim tako i u zimskim mjesecima. U ljetnom periodu na raspolaganju vam stoji 18 km dug spust koji traje oko 3 h i 30 m; dovoljno vremena za uživanje i istraživanje novih mjesta. U zimskim mjesecima spust je nešto kraći i iznosi 7 km.

Eko selo bogato je sportskim aktivnostima, stoga nakon raftinga odmorite duh i tijelo u vožnji kajakom po Boračkom jezeru. Lijepo vrijeme idealno je za odigrati utakmicu nogometa, badmintona, pikada, odbojke i sl. Smjestite se u ogromnu drvenu ljuljačku i odmarajte oči pogledom na prirodne fenomene!

Rafting na Neretvi uključuje i kanjoning kanjonom Rakitnice te planinarski izlet na planinu Prenj čija nadmorska visina prelazi 2150 metar. Nakon cjelopopodnevnog uživanja na brzacima i valovima, odlučite se za odmor i ribolov na pritocima Neretve. Područje Boračkog ili Jablaničkog jezera idealno je za kampiranje uz “obavezno” prepričavanje lijepih utisaka i dojmova.

Staza za rafting obiluje prekrasnim pejzažima, atraktivnim brzacima i bukovima od kojih su zasigurno najatraktivniji Štroila i Džajića buk. Lijepo vrijeme idealno je za kupanje, sunčanje, fotografiranje, ali i noćenje na otvorenom. Za one malo “hrabrije” preporučujemo da se odluče na organizirano noćenje pod šatorom u kanjonu Neretve kako bi u potpunosti mogli doživjeti ovo mjesto i jedinstvene ljepote koje vas okružuju.


Dobro je Znati


Država : Bosna i Hercegovina

Broj Stanovnika : 3,829 milijuna

Jezik : Bosanski

Valuta : Konvertibilna marka

Površina (km2) : 51.197 km²


U ovu jedinstvenu prigodu uključeni su, naravno, iskusni i licencirani skiperi te sva obavezna zaštitna oprema za vodu. Na početku raftinga prolazite kroz jednostavna pravila ponašanja, a zatim ostavljate sve svoje brige iza sebe. Nakon raftinga, kušajte tradicionalna jela ovih podneblja i uživajte u jedinstvenim mirisima i okusima!

U okrugu planine Zlatar koja se nalazi u Blizini Konjica čuva najveću vojnu tajnu bivše SFRJ. Riječ je o Titovom bunkeru, svojevrsnom skloništu za Tita i njegovu obitelj u slučaju atomskog rata . Bunker ima više od sto prostorija i potpuno sačuvani inventar. Danas, ondje se održavaju brojne izložbe predstavljajući bunker kao svojevrsni muzej koji svake godine privlači sve više posjetitelja.

Rafting svakako predstavlja jedinstveno iskustvo koje treba doživjeti!Pripremite se na veliku dozu zabave i smijeha! Ako ste željni avanture, ovo vam je idealna prilika, jer je rafting na Neretvi idealno mjesto koje će zadovoljiti vašu potrebu za adrenalinom!

Posjetite najljepši kutak netaknute prirode u Europi i doživite najuzbudljiviji dan u životu. Neka vas ponesu valovi prirodne smaragdnozelene rijeke, a uzbuđenja, druženja i avanture na ovom putovanju zasigurno neće nedostaje! Doživite nezaboravan dan kojeg ćete se uvijek sjećati i svima rado prepričavati!

Direktor / Sven Drahotuski
AUTOR : Direktor / Sven Drahotuski
Direktor i kreator putovanja koja su plasirana i u opticaju turističke agencije. Dugogodišnje iskustvo stečeno isključivo na terenu, tj. destinacijama diljem svijeta, iskoristio je za stvaranje proizvoda, odnosno turističkog paketa koji je dostupan svakom putniku.
Newsletter
Prijavite se za primanje newslettera i prvi zaprimite najnovije ponude.
Logo
Kuna putovanja
Ulica Ivana Gundulića 27, 31000 Osijek
ID: HR-AB-31-030142132
Radno vrijeme
Ponedjeljak – Petak (08:00-16:00)
Subota (08:00-13:00)
Nedjelja i blagdani (Neradni dani)
Fiksni tečaj konverzije: 7.53450 HRK