Logo
Korisnička podrška: +385 31 328 093
ePošta: info@kuna.hr
Prijava - Odjava
2 odraslih - 0 djece
Broj gostiju
odrasli:
djeca:
1. dijete - 2 god.
0
18

2. dijete - 2 god.
0
18

3. dijete - 2 god.
0
18

4. dijete - 2 god.
0
18

5. dijete - 2 god.
0
18
Zatvori
Prijava - Odjava
2 odraslih - 0 djece
Broj gostiju
odrasli:
djeca:
1. dijete - 2 god.
0
18

2. dijete - 2 god.
0
18

3. dijete - 2 god.
0
18

4. dijete - 2 god.
0
18

5. dijete - 2 god.
0
18
Zatvori

Ljetovanje Vodice

7 dana
Top temini, u Hotelu Orion 3* uz korištenje bazena.
Cijena po osobi:
339,00 € (2.554,20 kn)
7 dana
Potpuno renovirani kompleks udaljen svega 20m od mora u borovoj šumi.
Cijena po osobi:
598,00 € (4.505,63 kn)

Vodice su omiljeno turističko odredište koje svake godine privlači sve veći broj posjetitelja iz različitih krajeva svijeta. 

Riječ je o manjem mjestašcu u blizini Šibenika. Poznato je po brojnim prekrasno uređenim plažama, ali i ostalim različitim zabavnim i sportskim aktivnostima te noćnom životu i dobrom provodu.


Smještaj

Smještajni su kapaciteti u Vodicama raznoliki; možete se odlučiti za hotelski ili privatni smještaj u kućama ili apartmanima. Od hotela izdvajamo Hotel Imperial Vodice, Hotel Punta Vodice te Hotel Olympia Vodice. Svi se hoteli nalaze u neposrednoj blizini plaže; neki imaju vlastitu plažu, što možda zvuči primamljivije. Hoteli su moderno uređeni te opremljeni suvremenom tehnologijom. Hoteli su djelomično okruženi prekrasnom borovom šumom te predstavljaju jedinstvene zasebne cjeline. Većina svih hotelskih soba ima balkon s pogledom na prekrasno čisto more ili na okolni park. Hoteli obiluju i zabavnim sadržajima, tako ga su prikladni i za obitelji s djecom.

Plaže: duž cijelog zaljeva odnosno obale ističu se brojne dobro uređene plaže; neke su šljunčane, kamenite, stjenovite, šljunčane – pješčane; dakle, za svakoga po nešto. Izaberite onu koja najviše odgovara vašim potrebama. Udobno se zavalite u ležaljke te uz blagi miris borova uživajte u suncu i ljetnim radostima.

Adrenalinski odmor: Uz plaže postoje raznovrsni sportski sadržaji i aktivnosti, tako da u slobodno vrijeme možete isprobati neke vodene sportove poput jedrenja, surfanja, vožnje jet – ski, ali i ostalih oblika vodene zabave od kojih su neke prilagođene dječjem uzrastu. Za ljubitelje ronjenja preporučujemo istraživanje bogatih morskih dubina u kojem će vam pomoći ronilački klubovi i obučeno osoblje.

Povijesne znamenitosti: Vodice se prvi put spominju 1402. godine, iako su se pod imenom Arausa spominjale još u rimskom dobu. Mjestašce čuva povijesnu i kulturnu baštinu koja ukazuje na burnu prošlost. Od značajnijih spomenika izdvajamo Ćorićev toranj koji se nalazi u centru Vodica. Riječ je o sačuvanom dijelu obrambenog zida koji potječe još  iz vremena turskih osvajanja. Preko ljeta ovaj se prostor pretvara u kino na otvorenom te predstavlja jedinstveni događaj gledanja filmova pod zvijezdama. Crkva sv. Križa izvorno je gotička crkva, a danas predstavlja izložbe moderne umjetnosti u ruralnoj arhitekturi 15. stoljeća. Svakako posjetite brdo Okit i crkvu Gospe od Karmela. S ovog se mjesta pruža jedinstven pogled na grad i okolicu.

Noćni život: za sve ljubitelje noćnog života i dobrih izlazaka i provoda Vodice su najbolji odabir. Osim brojnih barova i zabavnih centara na obali, ovdje se nalazi i jedan od najpoznatijih disco clubova na Jadranu, koji često organizira live nastupe brojnih poznatih osoba iz svijeta glazbe. Uživajte s društvom u noćnom kupanju uz svirku uživo.


Dobro je Znati


Država : Hrvatska

Broj Stanovnika : 4,253 milijuna

Jezik : Hrvatski

Valuta : Kuna

Površina (km2) : 56.594 km²

Vodice nude sve što vam je potrebno za ljetovanje i dobar provod. Osim toga, mjesto obiluje povijesnim, kulturnim, ali i prirodnim bogatstvima koje predstavljaju idealan način za odmor i okrjepljenje duha i tijela. Kušajte lokalnu gastronomsku kuhinju, uživajte i dobrom vinu i a capella  izvedbama dalmatinskih narodnih pjesama. Vodice su poznate i po tradicionalnom jazz festivalu te revijalnom festivalu hrvatske diskografije. Na vašem putovanju u Vodice posjetite obližnji gradić Tribunj koji je najpoznatiji po ribarskim feštama i tradicionalnim utrkama magaraca koje predstavljaju jedinstven i nezaboravan doživljaj.

Prokurist / David Drahotuski Drahotuski
AUTOR : Prokurist / David Drahotuski Drahotuski
Prokurist, marljiv i pedantan u poslu, doprinosi svojom kontrolom nad svim poslovima vezanim za ulaganje i prosperitet agencije. Dugogodišnjim radom u turizmu prati nove trendove razvoja koje nastoji implementirati u poslovanje.
Newsletter
Prijavite se za primanje newslettera i prvi zaprimite najnovije ponude.
Logo
Kuna putovanja
Ulica Ivana Gundulića 27, 31000 Osijek
ID: HR-AB-31-030142132
Radno vrijeme
Ponedjeljak – Petak (08:00-16:00)
Subota (08:00-13:00)
Nedjelja i blagdani (Neradni dani)
Fiksni tečaj konverzije: 7.53450 HRK