Logo
Korisnička podrška: +385 31 328 093
ePošta: info@kuna.hr

Nova godina Beograd

3 dana
Datum: 30.12.2023. - 01.01.2024. Plaćanje u 5 rate po 29,00 €!
Cijena po osobi:
145,00 €

Beograd, glavni grad Republike Srbije, smjestio se na ušću Save i Dunava u jugoistočnoj Europi. 

Beograd je administrativno, kulturno i gospodarsko središte Srbije, a nakon Istanbula, Atene i Bukurešta četvrti je grad po broju stanovnika u ovom dijelu Europe. Brojne gradske znamenitosti danas su svjedoci njegove burne povijesti, što je jedan od razloga njegove popularnosti.

Osim toga, mnogi mladi dolaze u Beograd kako bi se dobro zabavili. Bogati noćni život prisutan je u svakom dijelu grada, a dobro društvo i zabava uvijek su zagarantirani. Zato se svake godine sve više ljudi odlučuje da za Novu godinu posjete upravo Beograd.

Najveći gradovi u Srbiji, a među njima i Beograd, održavaju novogodišnje dočeke i slavlja u brojnim hotelima, restoranima i glavnim trgovima uz nastupe raznih pjevača i bendova.

Jeste li i vi jedni od mnogih koji već sada razmišljaju o tome kamo otići za božićne blagdane i doček nove godine? U vrijeme kad se svi gradovi pretvaraju u velika zabavna okupljališta, na vama je da donesete odluku u kojem smjeru se uputiti. U nastavku teksta upoznat ćemo vas s Beogradom te ukazati zašto baš ovaj grad iskače u moru gradova.

Na trgovima će vas zabavljati poznati bendovi sve dok se kazaljke na satu ne poklope. Uz živu glazbu obavezno ide i popratni zabavni program.

U brojnim kafićima i pubovima možete uživati u poznatim međunarodnim DJ –evima i ostalim glazbenim grupama, a za ljubitelje domaće odnosno narodne glazbe, želju za ukusom zadovoljit će vrhunske balkanske zvijezde glazbene scene.


Dobro je Znati


Država : Srbija

Broj Stanovnika : 252.459 tisuća

Jezik : Srpski

Valuta : Dinar

Površina (km2) : 702,7 km²


Ako želite mirniju atmosferu, preporučujemo vam da rezervirate večeru u nekom od brojnih restorana, gdje će vas također zabavljati program uživo, no za razliku od partija po kafićima, ovdje će ipak prevladavati mirniji taktovi. Rezervacija za večeru osim same večere uključuje i jedno piće po izboru. Ako vam je ovaj dio ispraćaja stare godine u restoranu malo monoton te ako vam je bitnija sveukupna atmosfera, najbolje bi bilo da nakon večere zabavu potražite u nekim od spomenutih popularnih mjesta za izlazak. Iako, i kafići nekad znaju biti preplavljeni ljudima. U tom slučaju dobra i najbolja zabava je na ulicama grada, uz prikladni program i dodatni sadržaj.

Od popularnijih kafića izdvajamo Klub the Bank koji se nalazi u samome srcu grada. U klubu se inače pušta hip hop, rnb glazba, tako da će za Novu godinu ovdje svirati nešto s ovog repertoara. Za novogodišnji upad trebat ćete na vrijeme rezervirati svoje ulaznice u koje je uključena konzumacija nekog pića.

Klub Mikser također je izvor nenadmašne zabave i odlične atmosfere! Nalazi se u beogradskoj četvrti Savamala. Za ljubitelje pop rocka i glazbe 80 – ih, ovo je idealan odabir za doček nove godine. Ulaznice je također potrebno nabaviti na vrijeme. Nema nikakvog rasporeda sjedenja, a atmosfera je opuštena. Ako za novu godinu želite plesati i uživati u klubu s još drugih 1500 ljudi, Mikser je najbolje rješenje!

I Square klub se može pohvaliti odličnom atmosferom i dobrim noćnim izlaskom za sve koji su željni zabave. S obzirom na to da je klub pun i običnim vikendima, onda vam je sve jasno koliko je uistinu popularno i omiljeno mjesto za mlade u Beogradu.

Direktor / Sven Drahotuski
AUTOR : Direktor / Sven Drahotuski
Direktor i kreator putovanja koja su plasirana i u opticaju turističke agencije. Dugogodišnje iskustvo stečeno isključivo na terenu, tj. destinacijama diljem svijeta, iskoristio je za stvaranje proizvoda, odnosno turističkog paketa koji je dostupan svakom putniku.
Newsletter
Prijavite se za primanje newslettera i prvi zaprimite najnovije ponude.
Logo
Kuna putovanja
Ulica Ivana Gundulića 27, 31000 Osijek
ID: HR-AB-31-030142132
Radno vrijeme
Ponedjeljak – Petak (08:00-16:00)
Subota (zatvoreno)
Nedjelja i blagdani (zatvoreno)
Fiksni tečaj konverzije: 7.53450 HRK