Logo
Korisnička podrška: +385 31 328 093
ePošta: info@kuna.hr

Nova godina Prag

5 dana
Atraktivno putovanje! Plaćanje u 5 rata po 55,00 €!
Cijena po osobi:
275,00 €

Zlatni grad, Grad s tisuću tornjeva, Kruna svijeta i sl. samo su neki popularni nazivi koje Prag nosi s potpunim opravdanjem. 

Obiluje brojnim spomenicima izvanredne vrijednosti i značenja, a njegova povijest seže unazad tisuću godina. Prag je idealno mjesto za odmor, zabavu, a pogotovo za doček nove godine.

Doček i slavljenje nove godine donosi novi početak, puno mogućnosti te pregršt listova koje tek trebate ispisati nezaboravnim i jedinstvenim iskustvima. Započnite, stoga, vašu novu knjigu dobrim provodom u Pragu na jednom od brojnih raznovrsnih mjesta za druženje i zabavu. Prag je popularno odredište za Silvestrovo jer u organiziranim svečanostima i slavljima uživaju svi; i mladi i stari i povučeni i romantični i oni mirnijeg duha kao i oni prepuni energije za dobre nove provode. Ne brinite se, zaista postoji dovoljno opcija koje će odgovarati svim ukusima.

Najveće okupljanje ljudi za doček Nove godine je na Wenceslavovom trgu. Uživajte u ugodnom okruženju i opuštenoj atmosferi dok se njišete na taktove valcera uz pogled na prekrasan vatromet koji osvjetljava nebo iznad tornjeva.

Ako na doček Nove idete s vašom boljom polovicom, preporučujemo vam da se odlučite za neke od brojnih praških restorana u kojima se uvijek poslužuju samo najbolji specijaliteti. Večera u restoranu upotpunjuje se prikladnim zabavnim i glazbenim programima poput nastupa jazz benda, laganih taktova bluesa i sl. Rezervacije za doček Nove godine u restoranima morate napraviti ranije kako biste si na vrijeme osigurali mjesto. Cijene nisu skupe, a osim glavne večere od nekoliko različitih menija, na raspolaganju imate piće dobrodošlice, desert te šampanjac.


Dobro je Znati


Država : Češka

Broj Stanovnika : 10,56 milijuna

Jezik : Češki

Valuta : Češka kruna

Površina (km2) : 78.866 km²


Za nešto drugačiji ispraćaj Stare i doček Nove svakako vam preporučujemo tzv. krstarenje na rijeci Vltavi. Za posebni i jedinstveni doživljaj ulaska u novu godinu, uživanje na brodu idealan je izbor. Vatromet je zasigurno najbolji sporedni dio dočeka, stoga, zašto ne biste pronašli lijepo mjesto za uživanje u gradskom spektaklu? A koje je bolje mjesto za vatromet od riječnog broda smještenog nasred rijeke odakle se pruža prekrasan pogled ne samo na grad i prekrasno osvijetljene gradske mostove već i na pravu igru svjetla gore visoko na nebu. Zabava na brodu uglavnom započinje oko 20,00 sati, a nismo sigurni hoće li ikad završiti. Rezervacija za brod uključuje večeru, neograničeno konzumiranje pića te obavezno plesanje i dobru atmosferu tijekom cijele noći. Ovo je ujedno idealna prilika za upoznavanje grada u večernjim satima.

Prag obiluje kafićima, pubovima i barovima koji također organiziraju svojevrsne zabave za najluđu noć u godini. Na repertoaru su taktovi jazza, swing glazba ili neki dobar rock koncert, ovisno o naravi kafića. Zauzmite dobro mjesto i prepustite se odličnoj atmosferi u još boljem društvu!

Voditelj poslovnice / Ivan Glavaš
AUTOR : Voditelj poslovnice / Ivan Glavaš
Voditelj poslovnice, svojim doprinosom podiže turističku agenciju na najviši stupanj na ovim tržištima. Prilikom kreiranja novih aranžmana, ulaže svoje iskustvo kod kontroliranja i puštanja u opticaj proizvoda širem tržištu. Sposobnost organizacije koristi kod raspodjele poslova prilikom same odrade aranžmana.
Newsletter
Prijavite se za primanje newslettera i prvi zaprimite najnovije ponude.
Logo
Kuna putovanja
Ulica Ivana Gundulića 27, 31000 Osijek
ID: HR-AB-31-030142132
Radno vrijeme
Ponedjeljak – Petak (08:00-16:00)
Subota (zatvoreno)
Nedjelja i blagdani (zatvoreno)
Fiksni tečaj konverzije: 7.53450 HRK