Logo
Korisnička podrška: +385 31 328 093
ePošta: info@kuna.hr

Nova godina Sarajevo

3 dana
Datum: 30.12.2023. - 01.01.2024. Plaćanje u 5 rate po 31,00 €!
Cijena po osobi:
155,00 €

Sarajevo, glavni grad Bosne i Hercegovine, smješten je u srcu jugoistočne Europe i izvrsna je polazna točka za otkrivanje i istraživanje čitave regije.

Može se pohvaliti brojnim povijesnim i kulturnim spomenicima, raznim zanimljivim atrakcijama, a nadasve ukusnim jelima u kvalitetnim restoranima. Posjetiti Sarajevo, a ne popiti bosansku kafu negdje na Baščaršiji, smrtni je grijeh. U gradu se nalaze tragovi neolitske kulture Ilira i Rimljana kao i posmrtni ostatci srednjovjekovnog Osmanskog i Austrougarskog carstva. Grad je svjedočio Zimskim olimpijskim igrama, u njemu je bila najduža opsada grada u modernoj povijesti i još mnogo toga. Preplavljen je poviješću te žudi za time da podijeli svoje fascinantne priče posjetiteljima iz raznih krajeva.

Sarajevo možete posjetiti u bilo koje doba godine, jer uvijek donosi nešto novo i zanimljivo. Osim toga, povijesna zemlja Bosna i Hercegovina ne zaostaje za svojim susjednim gradovima ni kada je riječ o novogodišnjim slavljima.

Štoviše, Sarajevo je idealno odredište gdje u opuštenoj atmosferi možete provesti najluđu noći u godini. Nastavak koji slijedi dat će vam do znanja da je zaista tako.

U Sarajevu se doček nove godine slavi na više mjesta, kao i u ostalim gradovima. Na glavnom gradskom trgu, Trgu Bosne i Hercegovine, tradicionalno se organiziraju novogodišnje proslave na kojima vas zabavlja određena glazbena grupa i popratni sadržaj. Dok ste tamo, svakako posjetite neke klubove ili restorane u kojima se također možete oprostiti od stare godine.

Osim glavnog trga, zabavu za Novu godinu možete potražiti i na ostalim mjestima. Narodno kazalište u Sarajevu redovito svake godine priprema tradicionalni novogodišnji koncert Sarajevske filharmonije. Stoga, za ljubitelje Rossinija, Straussa i ostalih velikana, ovo je savršena prilika!


Dobro je Znati


Država : Bosna i Hercegovina

Broj Stanovnika : 3.817 milijuna

Jezik : bošnjački, hrvatski i srpski

Valuta : Konvertabilna marka

Površina (km2) : 51 129 km²


Za one koji vole dobar rock koncert neka se upute prema Underground klubu. Mash klub također organizira živu glazbu za doček Nove. Cijene ulaznica za klubove na novogodišnju noć nisu skupe, a svakako uključuju jedno besplatno piće dobrodošlice.

Staru godinu možete ispratiti i u nekim od brojnih hotela i restorana. Cijene za doček nove godine u hotelu i restoranu veoma su pristupačne, a uvijek uključuju ne samo večeru već i piće dobrodošlice te neke dodatne usluge i bonuse. U hotelima također možete uživati u izvedbama popularnih regionalnih zvijezda. U slučaju da se odlučite za večeru u restoranu, ondje je nešto mirnija i opuštenija atmosfera uz atraktivne programe i gurmanske specijalitete.

Ako želite dočekati novu godinu u totalno drugačijem okruženju, tada su za vas kao stvoreni hoteli u planinama. Da, dobro ste čuli! Hotel Bjelašnica, Maršal ili neki drugi hoteli na Jahorini mogu se pohvaliti odličnim smještajem, vrhunskom zabavom i nenadmašnom atmosferom. Krenite u najluđu noć u godini uz živu glazbu i bogatu večeru. Uživajte u raznovrsnom i zabavnom programu u jedinstvenom prirodnom okruženju!


Bilo da planirate svoj novogodišnji odmor u centru Sarajeva ili negdje na planinama, preporučujemo vam da unaprijed napravite svoju rezervaciju, jer su mjesta ograničena.

Pripreme za najluđu noć u godini u glavnom gradu Bosne i Hercegovine u punom su jeku. Zaista je mnogo mogućnosti, no izbor je samo na vama. Odlučite se za ono što vam se čini najzanimljivije i prepustite se dobroj atmosferi!

Voditelj poslovnice / Ivan Glavaš
AUTOR : Voditelj poslovnice / Ivan Glavaš
Voditelj poslovnice, svojim doprinosom podiže turističku agenciju na najviši stupanj na ovim tržištima. Prilikom kreiranja novih aranžmana, ulaže svoje iskustvo kod kontroliranja i puštanja u opticaj proizvoda širem tržištu. Sposobnost organizacije koristi kod raspodjele poslova prilikom same odrade aranžmana.
Newsletter
Prijavite se za primanje newslettera i prvi zaprimite najnovije ponude.
Logo
Kuna putovanja
Ulica Ivana Gundulića 27, 31000 Osijek
ID: HR-AB-31-030142132
Radno vrijeme
Ponedjeljak – Petak (08:00-16:00)
Subota (zatvoreno)
Nedjelja i blagdani (zatvoreno)
Fiksni tečaj konverzije: 7.53450 HRK