Logo
Korisnička podrška: +385 31 328 093
ePošta: info@kuna.hr
Prijava - Odjava
2 odraslih - 0 djece
Broj gostiju
odrasli:
djeca:
1. dijete - 2 god.
0
18

2. dijete - 2 god.
0
18

3. dijete - 2 god.
0
18

4. dijete - 2 god.
0
18

5. dijete - 2 god.
0
18
Zatvori
Prijava - Odjava
2 odraslih - 0 djece
Broj gostiju
odrasli:
djeca:
1. dijete - 2 god.
0
18

2. dijete - 2 god.
0
18

3. dijete - 2 god.
0
18

4. dijete - 2 god.
0
18

5. dijete - 2 god.
0
18
Zatvori

Krstarenja

Ako vam je ponestalo ideja za vaš sljedeći godišnji odmor, zašto ne biste razmislili o putovanju brodom, o krstarenju? 

„Bijeg“ na more postao je sve popularniji način odmora i putovanja unazad deset godina. Krstarenje vam nudi isto, ako ne i više prilika za vas, vašu obitelj, a najvažnije, za vaše klince.

Ostavite sve svoje brige sa strane; brod ima rješenja za sve. Od smještaja i blagovaonice do raznih oblika zabave. Vjerujte, oduševit će vas ovakav način putovanja: nema uobičajenog planiranja putovanja, stresnih situacija i ostalih svima poznatih stvari. Krstarenje će rezultirati opuštajućim, uzbudljivim i sigurnim odmorom za vas i vašu obitelj.

Kao najzanimljivija ruta krstarenja svakako je ona koja povezuje zemlje Sredozemlja, točnije Italiju, Francusku, Španjolsku, Maltu i Grčku. Zasigurno ćete uživati u veličini i snazi Sredozemnog mora koje vas neće ostaviti ravnodušnima. Bez obzira na to koje ćete zemlje posjetiti na vašem putovanju, čarolija kulturnih i prirodnih bogatstva će vas oduševiti!

U prošlosti su svjetlucava tirkizna voda i zanimljive obale talijanskih, francuskih i španjolskih rivijera potaknule Grke i Rimljane da se nasele na ovim područjima. Kasnije, u 19. stoljeću, talijansko plemstvo imalo je veliki utjecaj na događaje na ovome području, dok su umjetnici i književnici bili zapanjeni ljepotom regije. Pozivamo vas, stoga, na ovo jedinstveno krstarenje koje prikazuje povijest, kulturu i umjetnost zapadnog Sredozemlja.

Izdvajamo neka ključna stajališta tijekom krstarenja Sredozemljem.

Korzika: uživanje u prekrasnim vidikovcima na šareno obojena sela, elegantne vile i živopisne krajolike koji se podižu iz azurnih voda je zajamčeno. Ovdje osobito izdvajamo Bonifacio, najjužniji dio Korzike koji sve posjetitelje oduševljava utvrdom staroga grada.

Firenca, Pisa: na ovom dijelu putovanja nikako ne smijete spavati! Doživite ovo mjesto svim osjetilima. Prilikom posjeta Toskani, točnije Firenci ili Pisi, imat ćete priliku vidjeti čuveno remek-djelo Brunelleschija (kupola Firentinske katedrale) ili Ghibertija (krstionica). Odlučite se na posjet lijepo sačuvanim srednjovjekovnim gradovima poput Lucca.

Cinque Terre: iznajmite mali brod za istraživanje Cinque Terre, odnosno svjetske baštine koju čini pet susjednih gradova duž ligurske obale. Provedite opuštenu večer u Portofino, malom ribarskom selu koje će vas oduševiti kućama pastelnih boja i svojim krajolikom.

Nica: bacite pogled na brdo Cimiez i samostan koji se ondje nalazi te uživajte u panoramskom pogledu na grad. Prošetajte popularnom šetnicom Promenade des Anglais i odmorite se na poznatom trgu Massena.

Monako: istražite Azurnu obalu i brojne mogućnosti koje se nude u kneževini

Marseille: uživajte u šetnji po staroj luci Marseille, koja je nekad koristila drevnim grčkim brodovima. Vaše putovanje nastavite prema sjeveru te otkrijte palače Starog svijeta i ukrasne fontane na šetalištu Cours Mirabeau. Na raspolaganju vam stoji i posjet gradskoj vijećnici, Katedrali sv. Spasitelja i ostalim znamenitostima.

Carcassonne: obilazak ovog dobro očuvanog i zaštićenog područja zasigurno će vas oduševiti. Riječ je o negdašnjem domu Rimljana, Vizigota, Perzijanaca i ostalih naroda. U gradu se nalazi istoimena srednjovjekovna utvrda koja je idealna za fotografiranje.

Barcelona: vaše krstarenje završite posjetom prekrasne katedrale Sagrada Familia; jedinstvenog remek-djela Antonia Gaudija. Njezina monumentalnost i stil izgradnje nikoga ne ostavlja ravnodušnima.

Ovo su tek neke mogućnosti krstarenja. Za više informacija slobodno nam se obratite!

Direktor / Sven Drahotuski
AUTOR : Direktor / Sven Drahotuski
Direktor i kreator putovanja koja su plasirana i u opticaju turističke agencije. Dugogodišnje iskustvo stečeno isključivo na terenu, tj. destinacijama diljem svijeta, iskoristio je za stvaranje proizvoda, odnosno turističkog paketa koji je dostupan svakom putniku.
Newsletter
Prijavite se za primanje newslettera i prvi zaprimite najnovije ponude.
Logo
Kuna putovanja
Ulica Ivana Gundulića 27, 31000 Osijek
ID: HR-AB-31-030142132
Radno vrijeme
Ponedjeljak – Petak (08:00-16:00)
Subota (08:00-13:00)
Nedjelja i blagdani (Neradni dani)
Fiksni tečaj konverzije: 7.53450 HRK