logo
Putovanja bogata iskustvom.
Načini plaćanja
Jednokratno plaćanje
- Gotovina u poslovnici.
- NetBanking internet bankarstvo.
- Opće uplatnice.
- Kreditne kartice (Maestro, Master Card, Visa, American Express, Diners Card) - 5%
Obročno plaćanje
Mogućnost slanja općih uplatnica putem e-pošte. Mogućnost plaćanja na rate putem kreditnih kartica na daljinu. Mogućnost plaćanja gotovinom na rate dolaskom u našu poslovnicu.
 

Valentinovo Prag 2020. iz Osijeka

796,00 kn po osobi

Turistička agencija Kuna putovanja, organizirala je samo za Vas nezaboravno putovanje u Prag. Turistička agencija časti Vas i obilaskom Bratislave na povratku kući.

Prag je glavni i s 1,2 milijuna stanovnika najveći grad Češke te njeno kulturno i gospodarsko središte. Prag ima dobro očuvanu srednjovjekovnu gradsku jezgru: Hradčani i Mala strana na lijevoj obali te Stari i Novi grad na desnoj obali Vltave. Naš iskusni vodič će nas prošetati Pragom, te nas pobliže upoznati sa gradom, kulturom i načinom života.

Datum putovanja: 13.02. – 16.02.2020.

 • plaćanje će biti izvršeno u 4 rate po 199,00 kn.
 • mogućnost plaćanja na 6 obroka putem kreditnih kartica uz cijenu: 840,00 kn
 • polasci iz gradova: Osijek, Beli Manastir.
4 dana
6+ Godina
 • Destinacija
 • Mjesto polaska
  Polazak s parkirališta iza Caffe Bar Kayenn, Ulica Kneza Trpimira 16, Osijek. Mjesto polaska za ostale gradove će biti navedeno na mail nakon prijave na putovanje.
 • Vrijeme polaska
  Osijek 22:00h - potrebno doći u 21:30h. Satnica za ostale gradove će biti poslana na mail nakon prijave na putovanje.
 • Povratak
  Povratak u Osijek oko 23h.
 • Valuta
  Češka kruna
 • Uključeno
  Autobusni prijevoz
  2 noćenja s doručkom u Hotelu Juno 3*
  Razgledavanje grada uz stručnog vodiča
  Zajednički odlazak na večeru u pivnicu.
  Osiguranje od odgovornosti, jamčevina i troškovi organizacije.
 • Nije uključeno
  Boravišna pristojba u smještaju, iznosi 5€ ukupno po osobi, plaćanje na licu mjesta.
1
1 dan. 13.02.2020. četvrtak
Polazak u 22:00 h s parkirališta iza Caffe Bar Kayenn, Ulica Kneza Trpimira 16, Osijek. Potrebno doći u 21:30h. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta.
2
2 dan. 14.02.2020. petak
Dolazak u Prag u jutarnjim satima. Odlazak u razgledavanje grada u pratnji vodiča: Karlov most, Staro mjesto, Vaclavske namesti, posjet židovskoj četvrti i groblju... Odlazak u hotel i kraći odmor. Organizirani odlazak uz pratnju vodiča na večeru u prašku pivnicu.
Turistička agencija je u dogovoru sa praškom pivnicom In Locco, organizirala večeru uz hit cijenu koja uključuje : češka juha, divljač sa zeljem i knedlama, štrudla s jabukama i piće ( sok ili pivo), također uz večeru biti će organizirana i zabavna glazba. ( fakultativno 12 € ).
Nakon večere, slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Noćenje.
3
3 dan. 15.02.2020. subota
Doručak. Nastavak razgledavanja grada: Hradčani, Katedrala Sv. Vida, Kafkina kuća, Zlatna ulička... Slobodno vrijeme za posjet nekom od muzeja ili shopping. Fakultativna vožnja brodom po Vltavi ( fakultativno 12 €). Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Noćenje.
4
4 dan. 16.02.2020. nedjelja
Doručak. Odlazak iz Praga. Dolazak i obilazak Bratislave: Hviezdoslav trg, Ganimedova fontana, Reduta palača, Ljetna biskupska palača, Trg slobode i fontana prijateljstva, spomenik Slavin podignut 1960. godine, Bratislavski hrad...Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Povratak u Osijek oko 23:00h.

DESTINACIJA