logo
Putovanja bogata iskustvom.
Načini plaćanja
Jednokratno plaćanje
- Gotovina u poslovnici.
- NetBanking internet bankarstvo.
- Opće uplatnice.
- Kreditne kartice (Maestro, Master Card, Visa, American Express, Diners Card) - 5%
Obročno plaćanje
Mogućnost slanja općih uplatnica putem e-pošte. Mogućnost plaćanja na rate putem kreditnih kartica na daljinu. Mogućnost plaćanja gotovinom na rate dolaskom u našu poslovnicu.
 

Putovanje u Firencu 2019. iz Osijeka i Zagreba

996,00 kn po osobi

Turistička agencija Kuna putovanja, organizirala je samo za Vas predivno putovanje u najljepši dio Italije, ukoliko želite posjetiti muzeje i provesti cijeli dan u Firenci, ovo je ponuda za vas!

Uz Firencu obići ćemo sljedeće destinacije: Montecatini – San Gimignanio – Bologna.

Datum putovanja: 06.06. – 06.09.2019.

 • prva rata kreće 15.02.2019., dok svaka sljedeća do polaska na putovanje.
 • plaćanje će biti izvršeno u 4 obroka po 249,00 kn.
 • mogućnost plaćanja na 6 obroka putem kreditnih kartica uz cijenu: 1050,00 kn
4 dana
3+ Godina
 • Destinacija
 • Mjesto polaska
  Polazak ispred trgovine Spar u Osijeku ( Sjenjak). Polazak s autobusnog kolodvora u Sl. Brodu ( kod semafora). Polazak s autobusnog kolodvora u Zagrebu (Peron 502).
 • Vrijeme polaska
  Polazak iz Osijeka u 20:00h , doći u 19:30h . Satnica za ostale gradove će biti poslana na mail nakon prijave na putovanje.
 • Povratak
  U kasnim večernjim satima.
 • Valuta
  Euro
 • Uključeno
  Autobusni prijevoz - Čazmatrans d.o.o.
  2 noćenja s doručkom u Hotelima Montecatini Terme 3*
  Razgledavanje navedenih gradova uz stručnog vodiča.
  Jamčevina i osiguranje od odgovornosti.
 • Nije uključeno
  Boravišna pristojba u hotelu + Check point za ulazak u grad Firencu i Montecatini = ukupno 15€ / po osobi. Doplata na licu mjesta.
1
Dan 1. - (četvrtak) 06.06.2019.

Polazak u 20:00h ispred trgovine Spar na u Osijeku ( Sjenjak). Vožnja autocestom kroz Hrvatsku, Sloveniju, Italiju

2
Dan 2 - (petak) 07.06.2019.

U prijepodnevnim satima dolazak u San Gimignanio, jedan od najljepših srednjovjekovnih gradića Toskane kojim dominira čak 14 kamenih tornjeva. Slijedi obilazak stare gradske jezgre i šetnja uličicama koje se nisu mijenjale još od 13 st.: Palazzo columale, Collegiata.

Slobodno vrijeme. Mogućnost degustacije vina i sira u jednoj od brojnih vinarija, primjerice Torciano, Geografico, fatt.S.Donato u organizaciji turističke agencije. Nastavak vožnje do Montecatini terme, smještaj u hotel. Kraći odmor. Nakon odmora u hotelu preporučamo odlazak uspinjačom na Montecatini Alto (fakultativna doplata 7€) - stari grad smješten iznad termi gdje možete uživati u predivnom pogledu i pravom duhu Toscane. Povratak u hotel, noćenje.

3
Dan 3 - (subota) 08.06.2019.
Cjelodnevni izlet u Firenzu. Po dolasku idemo u razgled najvećih gradskih znamenitosi : Kapela Medici; crkva San Lorenzo; Katedrala Santa Maria Fiore čuvena po mnogim poznatim umjetnicima koji su radili na njoj i Giottovom zvoniku; Piazze Signoria; Palazzo Vecchio; Galerija Ufizzi, najpoznatija svjetska galerija koja čuva djela Botticellia, Giotta, Rafaela i Da Vincia, Crkva Santa Croce i konačno šećer na kraju, Ponte Vecchio, svjetski poznati most preko rijeke Arno i jedan od simbola Firenze. Slobodno vrijeme. Predlažemo posjet galeriji Uffizi, memorijalnoj kapeli obitelji Medici ili šetnju do brda na kojem se nalazi Piazzale Michelangelo s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad. Povratak u Montecatini terme u večernjim satima.
4
Dan 4 - (nedjelja) 09.06.2019.

Nakon doručka napuštanje hotela i vožnja do Bologne.

Slijedi obilazak : kule Asinelli i Garisenda iz 12.st., Neptunove fontane; Piazza Maggiore, omiljeno sastajalište lokalnog stanovništva na kojem se nalaze dvije velike znamenitosti: Palača D'accurisio, Bazilika Sv. Petronija. Šetnja do Palače Dell'Archinignassio gdje je osnovano najstarije sveučilište na svijetu. Slobodno vrijeme . Polazak za Zagreb/Osijek u koje dolazimo u večernjim satima.

DESTINACIJA