logo
Putovanja bogata iskustvom.
Načini plaćanja
Jednokratno plaćanje
- Gotovina u poslovnici.
- NetBanking internet bankarstvo.
- Opće uplatnice.
- Kreditne kartice (Maestro, Master Card, Visa, American Express, Diners Card) - 5%
Obročno plaćanje
Mogućnost slanja općih uplatnica putem e-pošte. Mogućnost plaćanja na rate putem kreditnih kartica na daljinu. Mogućnost plaćanja gotovinom na rate dolaskom u našu poslovnicu.
 

Putovanje Cinque Terre 2020. iz Osijeka i Zagreba

996,00 kn po osobi

Turistička agencija Kuna putovanja, organizirala je samo za Vas čarobno putovanje u Cinque Terre, jer je doista čaroban osjećaj posjetiti ovu destinaciju.

Uz Cinque Terre, obići ćemo sljedeće destinacije: Pisa – Lucca – Montecatini – Bologna.

Datum putovanja: 24.09. – 27.09.2020.

 • plaćanje će biti izvršeno u 4 obroka po 249,00 kn.
 • mogućnost plaćanja na 6 obroka putem kreditnih kartica uz cijenu: 1050,00 kn.
 • Destinacija
 • Mjesto polaska
  Polazak ispred trgovine Spar u Osijeku ( Sjenjak). Polazak s autobusnog kolodvora u Sl. Brodu ( kod semafora). Polazak s autobusnog kolodvora u Zagrebu (Peron 502).
 • Vrijeme polaska
  Polazak iz Osijeka u 20:00h , doći u 19:30h . Satnica za ostale gradove će biti poslana na mail nakon prijave na putovanje.
 • Povratak
  U kasnim večernjim satima.
 • Valuta
  Euro
 • Uključeno
  Autobusni prijevoz
  2 noćenja s doručkom u Hotelima Montecatini Terme 3*
  Razgledavanje navedenih gradova uz stručnog vodiča.
  Jamčevina i osiguranje od odgovornosti.
 • Nije uključeno
  Boravišna pristojba u hotelu + Check point za ulazak u gradove Pisa, Lucca i Montecatini = ukupno 13€ / po osobi. Doplata na licu mjesta.
1
Dan 1. - (četvrtak) 24.09.2020.
Polazak u 20:00h ispred trgovine Spar na u Osijeku ( Sjenjak). Vožnja autocestom kroz Hrvatsku, Sloveniju, Italiju
2
Dan 2. - (petak) 25.09.2020.
U prijepodnevnim satima dolazak u Pisu, grada poznatog po kosom tornju koji ćemo obići zajedno sa katedralom, krstionicom, groblje Camposanto sa svetom zemljom sa Maslinske gore. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti ( 2 h). Nastavak vožnje do Montecatinija, smještaj u hotel. Kraći odmor. Nakon odmora u hotelu preporučamo odlazak uspinjačom na Montecatini Alto (fakultativna doplata 7€) - stari grad smješten iznad termi gdje možete uživati u predivnom pogledu i pravom duhu Toscane. Povratak u hotel, noćenje.  
3
Dan 3. - (subota) 26.09.2020.
Doručak u hotelu. Odlazak do Lucce gdje ćemo obići katedralu Sv. Martina, krstionicu i crkvu Santi Giovanni i Repata...slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Nastavak vožnje do La Spezie odakle nastavljamo razgled koristeći željeznicu ( doplata na licu mjesta 17€). Cjelodnevni boravak – Cinque Terre; Corniglia, Monterosso al Mare, Vernazza, Manarola i Riomaggiore. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i obilaske pet raznobojnih sela u stijenama. Povratak u hotel u večernjim satima. Odmor. Noćenje.
4
Dan 4. - (nedjelja) 27.09.2020.
Doručak. Odlazak u bogatu, arhitektonsku Bolognu, gdje slijedi razgled ; Bazilika Sv. Petronija – Piazzu Maggiore, najstarije sveučilište, Tornjevi, Neptunova fontana. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i ručak uz poznati umak Bolognese. Nastavak vožnje. Povratak u Zagreb/Osijek u kasnim večernjim satima.

DESTINACIJA