logo
Putovanja bogata iskustvom.
Načini plaćanja
Jednokratno plaćanje
- Gotovina u poslovnici.
- NetBanking internet bankarstvo.
- Opće uplatnice.
- Kreditne kartice (Maestro, Master Card, Visa, American Express, Diners Card) - 5%
Obročno plaćanje
Mogućnost slanja općih uplatnica putem e-pošte. Mogućnost plaćanja na rate putem kreditnih kartica na daljinu. Mogućnost plaćanja gotovinom na rate dolaskom u našu poslovnicu.
 

Oktoberfest München 2019. iz Osijeka i Zagreb

1.595,00 kn po osobi

Turistička agencija Kuna putovanja vas vodi na Oktoberfest u München. Također posjetiti ćemo i Dvorce Bavarske!

Datum putovanja: Uskoro!

 • mogućnost plaćanja na 12 obroka putem kreditnih kartica uz cijenu: 1675,00 kn
 • mogućnost polaska iz Vukovara, Đakova, Sl Broda, Kutine, Novske, N. Gradiške.
3 dana
3+ Godina
 • Destinacija
 • Mjesto polaska
  Polazak ispred trgovine Spar u Osijeku ( Sjenjak). Polazak s autobusnog kolodvora u Sl. Brodu ( kod semafora). Polazak s autobusnog kolodvora u Zagrebu (Peron 502).
 • Vrijeme polaska
  Polazak iz Osijeka u 23:30h, potrebno doći u 23:00h/ Obavijest o vremenu polaska iz ostalih gradova ćete dobiti putem maila nakon prijave.
 • Povratak
  U kasnim večernjim satima.
 • Valuta
  Euro
 • Uključeno
  Autobusni prijevoz - Čazmatrans d.o.o.
  2 noćenja s doručkom u Hotelu Vienna Landberg 3* - link
  Stručno vodstvo na putovanju.
  Osiguranje od odgovornosti, jamčevina i trošak organizacije.
 • Nije uključeno
  Boravišna pristojba koja iznosi 12,00 € ukupno po osobi.
1
Dan 0. - (četvrtak)
Polazak iz Osijeka ispred Spara u 23:30h, potrebno doći u 23:00h, usputna zaustavljanja. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju, Austriju do Bavarske regije u Njemačkoj.
2
Dan 1. - (petak)
Po dolasku u Bavarsku slijedi izlet i posjet najznačajnijim dvorcima Bavarske: Neuschwanstein (doplata na licu mjesta 13 €), koje godišnje obiđe 1.4 milijuna posjetitelja. Neuschwanstein stoji na litici visokoj 965m i jedno je od najpoznatijih turističkih odredišta u Njemačkoj. Disney je upravo ovaj dvorac iskoristio za svoj zaštitni znak jer izgleda kao istinski dvorac iz bajki. Obilazak dvorca Neuschwanstein i slobodno vrijeme za uživanje u pitoresknom mjestu Hohenschwangau (uz mogućnost posjeta i dvorcu Hochenschwangau). Slobodno vrijeme za uživanje u vrtovima i parkovima dvorca. Odlazak u hotel. Noćenje.
3
Dan 2. - (subota)
Doručak. Odlazak do dvorca Nymphenburg (doplata na licu mjesta 6 €), rodnog mjesta posljednjeg bavarskog kralja Ludwiga II. zaslužnog za nastanak najpoznatijih dvoraca Bavarske. U dvorcu se nalazi i svjetski poznata galerija ljepotica - portreti žena koje je skupljao otac Ludwiga II. (obilazak galerije moguć uz doplatu). Nakon Nymphenburga odlazimo u panoramski razgled nekih od najvećih gradskih znamenitosti: BMW welt, Olimpijski vrt i stadion, Propileji, Karlov trg. Nastavak razgledavanja gradskog središta pješice: Neuhauser i Kaufinger strasse, dvije najpoznatije shopping ulice u Munchenu, 2 km dućana, kafića i restorana, s posebnim ugođajem kojeg daju i ulični zabavljači; Katedrala naše Gospe; Marienplatz, glavni gradski trg; Nova gradska Vijećnica, Viktaulienmarkt najstarija gradska tržnica; Alter Hof Platz, jedan od skrivenih trgova Munchena gdje se nalazi najpoznatija i najstarija pivnica u gradu, Hofbrauhaus. Odlazak na Oktoberfest, uživanje u festivalu, kušanje domaćih specijaliteta, konzumiranje domaćeg piva, druženje, zabava. Povratak u hotel. Noćenje.
4
Dan 3. - (nedjelja)
Doručak. Odjava iz hotela. Polazak prema najvećem jezeru južne Njemačke, Chimsee. Po dolasku ćemo se ukrcati na brodić (doplata na licu mjesta 6.5 €) koji će nas odvesti do posljednjeg projekta Ludwiga II., dvorca Herrenchimsee (doplata na licu mjesta 8 €). Ludwig II. je obožavao lik i djelo francuskog kralja Luja XIV. tako da je velik broj prostorija unutar samog dvorca posvećen njegovom liku što se najbolje vidi u poznatoj dvorani ogledala. Nastavak vožnje prema Osijeku. Dolazak u kasnim večernjim satima.

DESTINACIJA