logo
Putovanja bogata iskustvom.
Načini plaćanja
Jednokratno plaćanje
- Gotovina u poslovnici.
- NetBanking internet bankarstvo.
- Opće uplatnice.
- Kreditne kartice (Maestro, Master Card, Visa, American Express, Diners Card) - 5%
Obročno plaćanje
Mogućnost slanja općih uplatnica putem e-pošte. Mogućnost plaćanja na rate putem kreditnih kartica na daljinu. Mogućnost plaćanja gotovinom na rate dolaskom u našu poslovnicu.
 

Nova godina Sarajevo 2020. iz Osijeka i Zagreba

696,00 kn po osobi

Novogodišnje putovanje u Sarajevo je planirano u trajanju od 3 dana uz autobusni prijevoz iz Osijeka i Zagreba. Putnici koji se odluče za doček u Sarajevu, obilježiti će ga uživanjem na trgu uz besplatan koncert Željka Joskimovića!

Datum hit aranžmana: 30.12.2019. – 01.01.2020. 

 • plaćanje će biti izvršeno u 4 rate po 174,00 kn.
 • mogućnost plaćanja na rate putem kartica do 12 rata uz 5% veću cijenu.
 • mogućnost polaska iz gradova: Sl. Brod, Vukovar, Đakovo, Kutina, Novska.
3 dana
3+ Godina
 • Destinacija
 • Mjesto polaska
  Polazak s parkirališta iza Caffe Bar Kayenn, Ulica Kneza Trpimira 16, Osijek. Gradsko poglavarstvo grada Zagreba (Trg Stjepana Zdeslava Turića)
 • Vrijeme polaska
  Polazak iz Osijeka u 06:00h , doći u 05:30h / Zagreb u 05:00h , doći u 04:30h . Satnica za ostale gradove će biti poslana na mail nakon prijave na putovanje.
 • Povratak
  Planirani povratak u Osijek / Zagreb oko 23:00h.
 • Valuta
  Konvertibilna marka
 • Uključeno
  Autobusni prijevoz iz Osijeka i Zagreba.
  2 noćenja s doručkom : Hotel Terme 4* / Hotel Oaza 5* / Hotel Walter 4*/ Hotel Bristol 4* ( 552 putnika )
  Korištenje fitness centra u sklopu hotela.
  Razgledavanje grada uz stručnog vodiča.
  Organizirani odlazak na novogodišnji doček uz koncert.
  Mogućnost doplate za doček Nove godine u hotelu uz sniženu cijenu.
  Jamčevina i troškovi organizacije.
 • Nije uključeno
  Boravišna pristojba, prijava boravka i osiguranje; plaćanje na licu mjesta u hotelu, ukupno 5€ po osobi.
1
30.12.2019. (ponedjeljak)
06:00h – polazak iz Osijeka prema Sarajevu, doći u 05:30h. 05:00h – polazak iz Zagreba prema Sarajevu, doći u 04:30h. Vožnja prema Sarajevu uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Po dolasku u Sarajevo, slijedi razgled grada s vodičem: Bašćaršija, Gazi Husref-begov bezistan, Gazi Husref-begova džamija, Gradska vijećnica, Inat kuća, Katedrala, Kazandžijska ulica, Kozja Ćuprija, latinska Ćuprija (Principov most), Saborna crkva, Sebilj, Svrzina kuća... Nakon slobodnog vremena u centru grada odlazak u hotel. Odmor u hotelu. Slobodno vrijeme. Predlažemo nakon odmora šetnju gradom, mogućnost odlaska na večeru ili odlazak u noćni provod u jedan od noćnih klubova.
2
31.12.2019. (utorak)
07:00-10:00h Doručak u hotelu. Odlazak na Vrelo Bosne, izvor rijeke Bosne koji se nalazi ispod planine Butmir (doplata 2 KM po želji). Obilazak Sarajevskog ratnog tunela - Tunel spasa (doplata 10 KM). Predlažemo odlazak na AVAZ-ov TV toranj koji se nalazi u centru Sarajeva s kojeg se pruža pogled na cijelo Sarajevo (doplata 2 KM po želji). Povratak u hotel. Odmor. Predlažemo nakon odmora odlazak u grad na spektakularan doček Nove godine na glavnom trgu ili odlazak u noćni provod u jedan od noćnih klubova, također mogućnost doplate za doček Nove godine u hotelu.
3
01.01.2020. (srijeda)
08:00 - 11:00 Doručak u hotelu. Odjava iz hotela. Odlazak na Bašćaršiju. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti, predlažemo kušanje ćevapa, domaće pite ili fine baklave, kupovinu suvenira, shopping... Polazak prema Osijeku planiran oko 16h, vožnja preko Zenice uz kraća zadržavanja. Dolazak u Osijek/Zagreb oko 23:00h.

DESTINACIJA