logo
Putovanja bogata iskustvom.
Načini plaćanja
Jednokratno plaćanje
- Gotovina u poslovnici.
- NetBanking internet bankarstvo.
- Opće uplatnice.
- Kreditne kartice (Maestro, Master Card, Visa, American Express, Diners Card) - 5%
Obročno plaćanje
Mogućnost slanja općih uplatnica putem e-pošte. Mogućnost plaćanja na rate putem kreditnih kartica na daljinu. Mogućnost plaćanja gotovinom na rate dolaskom u našu poslovnicu.
 

Nova godina Krakow 2020. iz Osijeka

1.196,00 kn po osobi

Turistička agencija Kuna putovanja, organizirala je samo za Vas kraljevski doček nove godine u Krakowu, posjet Auschwitzu, te u blizini Krakowa, u gradu Wieliczka posjetit ćemo i popularni rudnik soli.

Datum putovanja: 29.12.2019. – 02.01.2020. Rasprodano!

 • mogućnost doplate za 3 večere u iznosu od samo 15€ ukupno, naša preporuka!
 • plaćanje će biti izvršeno u 4 rate po 299,00 kn.
 • mogućnost plaćanja do 12 rata putem kreditnih kartica uz 5% veću cijenu.
4 dana
3+ Godina
 • Destinacija
 • Mjesto polaska
  Polazak s parkirališta iza Caffe Bar Kayenn, Ulica Kneza Trpimira 16, Osijek.
 • Vrijeme polaska
  Polazak iz Osijeka u 23:00 h, doći u 22:40 h.
 • Povratak
  U kasnim večernjim satima.
 • Valuta
  Zlot
 • Uključeno
  Autobusni prijevoz iz Osijeka.
  3 noćenja s doručkom u hotelu Major 3* - link
  Mogućnost doplate od samo 15€ ukupno za 3 večere u hotelu, naša preporuka!
  Organizirani odlazak na doček nove godine uz povratak u hotel.
  Jamčevina i osiguranje od odgovornosti.
  Boravišna pristojba i troškove organizacije.
 • Nije uključeno
  Paket putnog osiguranje - Generali osiguranje d.d. - grupna polica će Vam biti ponuđena prije putovanja, koju nije obvezno ugovoriti. Naša preporuka za pristanak na paket police osiguranja.
1
Dan 0 - 29.12.2019. (nedjelja)
Polazak iz Osijeka prema satnici. Vožnja kroz Mađarsku, Slovačku i Poljsku...
2
Dan 1 - 30.12.2019. (ponedjeljak)
Dolazak u Krakow u prijepodnevnim satima. Po dolasku upoznavanje s nekadašnjim glavnim gradom Poljske uz pratnju stručnog vodiča: Rynek Glowny (najveći srednjovjekovni trg), crkva Sv. Marije, vrata Sv. Florijana, utvrda Barbakan, brdo Wawel s kraljevskim dvorcem i katedralom (poznato po tome što su ovdje stolovali poljski kraljevi od 11.-17. stoljeća), Jagielonsko sveučilište... Odlazak i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.
3
Dan 2 - 31.12.2019. (utorak)
Doručak. Odlazak u Wadowice, rodno mjesto Pape Ivana Pavla II., obilazak centra grada, župne crkve... Slobodno vrijeme. Nastavak vožnje prema Auschwitzu, najvećem koncentracijskom logoru za vrijeme drugog svjetskog rata. Obilazak uz stručno vodstvo (fakultativna doplata : 23€). Povratak u Krakow u 17h, odlazak u hotel na odmor. U 21h odlazak s našim autobusom na trg, gdje će biti organiziran doček uz koncerte popularnih izvođača. Uživanje i druženje na trgu i noćnim barovima. Nakon slavlja povratak s našim autobusom u hotel.
4
Dan 3 - 01.01.2020. (srijeda)
Kasni doručak u hotelu. Nakon odmora, nastavak obilaska Krakowa uz posjet židovske četvrti Kazimierz. Slobodno vrijeme za uživanje u gradu i vlastite aktivnosti. Navečer preporučamo izlazak u jedan od mnogobrojnih klubova u centru Krakowa. Noćenje.
5
Dan 4 - 02.01.2020. (četvrtak)
Doručak. Odjava iz hotela. Posjet rudniku soli Wieliczka, najveći rudnika soli u Europi (fakultativna doplata : 22€). Rudnik krase prekrasne dvorane u kojima se nalaze razne skulpture od soli, podzemne kapele, restorani i koncertna dvorana. Nastavak vožnje kroz Poljsku, Slovačku, Mađarsku i Hrvatsku do Osijeka/Zagreba. Planirani povratak u Osijek u kasnim večernjim satima.

DESTINACIJA