logo
Putovanja bogata iskustvom.
Načini plaćanja
Jednokratno plaćanje
- Gotovina u poslovnici.
- NetBanking internet bankarstvo.
- Opće uplatnice.
- Kreditne kartice (Maestro, Master Card, Visa, American Express, Diners Card) - 5%
Obročno plaćanje
Mogućnost slanja općih uplatnica putem e-pošte. Mogućnost plaćanja na rate putem kreditnih kartica na daljinu. Mogućnost plaćanja gotovinom na rate dolaskom u našu poslovnicu.
 

Dvorci Bavarske i München 2020.

1.145,00 kn po osobi

Turistička agencija Kuna putovanja, organizirala je samo za Vas atraktivno putovanje gdje ćete posjetiti Dvorce Bavarske, također uživati ćete i u prekrasnom gradu Münchenu.

Datum aranžmana: 30.04. – 03.05.2020.

 • plaćanje u 5 rata po 229,00 kn, do polaska na putovanje.
 • mogućnost plaćanja na 12 obroka putem kreditnih kartica uz cijenu: 1215,00 kn
 • mogućnost polaska iz Vukovara, Đakova, Sl Broda, Zagreba, Kutine, Novske, N. Gradiške.
 • Destinacija
 • Mjesto polaska
  Osijek - Parkiralište trgovine Spar na Sjenjaku.
 • Vrijeme polaska
  Polazak iz Osijeka u 22:00 h, doći u 21:30h.
 • Povratak
  Planirani povratak u Osijek u kasnim večernjim satima.
 • Valuta
  Euro
 • Uključeno
  Autobusni prijevoz - Čazmatrans d.o.o.
  2 noćenja s doručkom u Hotelu Mercure 4* - link
  Stručni vodič na putovanju.
  Osiguranje od odgovornosti i jamčevina.
 • Nije uključeno
  Boravišna pristojba koja iznosi 5,00 € ukupno po osobi, plaćanje na licu mjesta.
1
Dan 0. - 30.04.2020.(četvrtak)
Polazak iz Osijeka ispred Spara u 22:00h, potrebno doći u 21:30h, usputna zaustavljanja. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju, Austriju do Bavarske regije u Njemačkoj.
2
Dan 1. - 01.05.2020. (petak)

Po dolasku u Bavarsku slijedi izlet i posjet najznačajnijim dvorcima Bavarske: Neuschwanstein (doplata na licu mjesta 13 €), koje godišnje obiđe 1.4 milijuna posjetitelja. Neuschwanstein stoji na litici visokoj 965m i jedno je od najpoznatijih turističkih odredišta u Njemačkoj. Disney je upravo ovaj dvorac iskoristio za svoj zaštitni znak jer izgleda kao istinski dvorac iz bajki. Obilazak dvorca Neuschwanstein i slobodno vrijeme za uživanje u pitoresknom mjestu Hohenschwangau (uz mogućnost posjeta i dvorcu Hochenschwangau). Slobodno vrijeme za uživanje u vrtovima i parkovima dvorca. Odlazak u hotel. Noćenje.

3
Dan 2. - 02.05.2020. (subota)
Doručak. Odlazak do dvorca Nymphenburg (doplata na licu mjesta 6 €), rodnog mjesta posljednjeg bavarskog kralja Ludwiga II. zaslužnog za nastanak najpoznatijih dvoraca Bavarske. U dvorcu se nalazi i svjetski poznata galerija ljepotica - portreti žena koje je skupljao otac Ludwiga II. (obilazak galerije moguć uz doplatu). Nakon Nymphenburga odlazimo u panoramski razgled nekih od najvećih gradskih znamenitosti: BMW welt, Olimpijski vrt i stadion, Propileji, Karlov trg. Nastavak razgledavanja gradskog središta pješice: Neuhauser i Kaufinger strasse, dvije najpoznatije shopping ulice u Munchenu, 2 km dućana, kafića i restorana, s posebnim ugođajem kojeg daju i ulični zabavljači; Katedrala naše Gospe; Marienplatz, glavni gradski trg; Nova gradska Vijećnica, Viktaulienmarkt najstarija gradska tržnica; Alter Hof Platz, jedan od skrivenih trgova Munchena gdje se nalazi najpoznatija i najstarija pivnica u gradu, Hofbrauhaus. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.
4
Dan 3. - 03.05.2020. (nedjelja)
Doručak. Odjava iz hotela. Polazak prema najvećem jezeru južne Njemačke, Chimsee. Po dolasku ćemo se ukrcati na brodić (doplata na licu mjesta 6.5 €) koji će nas odvesti do posljednjeg projekta Ludwiga II., dvorca Herrenchimsee (doplata na licu mjesta 8 €). Ludwig II. je obožavao lik i djelo francuskog kralja Luja XIV. tako da je velik broj prostorija unutar samog dvorca posvećen njegovom liku što se najbolje vidi u poznatoj dvorani ogledala. Nastavak vožnje prema Osijeku. Dolazak u kasnim večernjim satima.

DESTINACIJA