logo
Putovanja bogata iskustvom.
Načini plaćanja
Jednokratno plaćanje
- Gotovina u poslovnici.
- NetBanking internet bankarstvo.
- Opće uplatnice.
- Kreditne kartice (Maestro, Master Card, Visa, American Express, Diners Card) - 5%
Obročno plaćanje
Mogućnost slanja općih uplatnica putem e-pošte. Mogućnost plaćanja na rate putem kreditnih kartica na daljinu. Mogućnost plaćanja gotovinom na rate dolaskom u našu poslovnicu.
 

Dvorci Bavarske i München 2018. iz Zagreba

1095Kn po osobi

Turistička agencija Kuna putovanja, organizirala je samo za Vas atraktivno putovanje gdje ćete posjetiti Dvorce Bavarske, također uživati ćete i u prekrasnom gradu Münchenu.

Datum aranžmana: 12. – 14.10.2018.

 • plaćanje će biti izvršeno u 5 rata po 219,00 kn.
 • mogućnost plaćanja na 12 obroka putem kreditnih kartica uz cijenu: 1150,00 kn
 • mogućnost polaska iz Vukovara, Đakova, Sl Broda, Kutine, Novske, N. Gradiške.
3 dana
6 + Godina
 • Destinacija
 • Mjesto polaska
  Polazak s autobusnog kolodvora u Zagrebu (Peron 502).
 • Vrijeme polaska
  Polazak iz Zagreba u 02:00h , doći u 01:30h.
 • Povratak
  Planirani povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.
 • Valuta
  Euro
 • Uključeno
  Autobusni prijevoz - Čazmatrans d.o.o.
  2 noćenja s doručkom u Hotelu Mercure 4* - link
  Stručni vodič na putovanju.
  Boravišna pristojba i troškovi organizacije.
 • Nije uključeno
  Paket putnog osiguranje - Generali osiguranje d.d. - grupna polica će Vam biti ponuđena prije putovanja, koju nije obvezno ugovoriti. Naša preporuka za pristanak na paket policu osiguranja.
1
Dan 1. - (petak) / 12.10.2018.
Polazak iz Zagreba s autobusnog kolodvora u 02:00h, potrebno doći u 01:30h, usputna zaustavljanja. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju, Austriju do Bavarske regije u Njemačkoj.
2
Dan 2. - (subota) / 13.10.2018.
Po dolasku u Bavarsku slijedi izlet i posjet najznačajnijim dvorcima Bavarske: Neuschwanstein (doplata na licu mjesta 12 €), koje godišnje obiđe 1.4 milijuna posjetitelja. Neuschwanstein stoji na litici visokoj 965m i jedno je od najpoznatijih turističkih odredišta u Njemačkoj. Disney je upravo ovaj dvorac iskoristio za svoj zaštitni znak jer izgleda kao istinski dvorac iz bajki. Obilazak dvorca Neuschwanstein i slobodno vrijeme za uživanje u pitoresknom mjestu Hohenschwangau (uz mogućnost posjeta i dvorcu Hochenschwangau). Slobodno vrijeme za uživanje u vrtovima i parkovima dvorca. Odlazak u hotel. Noćenje.
3
Dan 3. - (nedjelja) / 14.10.2018.
Doručak. Odjava iz hotela. Polazak prema najvećem jezeru južne Njemačke, Chimsee. Po dolasku ćemo se ukrcati na brodić (doplata na licu mjesta 6.5 €) koji će nas odvesti do posljednjeg projekta Ludwiga II., dvorca Herrenchimsee (doplata na licu mjesta 8 €). Ludwig II. je obožavao lik i djelo francuskog kralja Luja XIV. tako da je velik broj prostorija unutar samog dvorca posvećen njegovom liku što se najbolje vidi u poznatoj dvorani ogledala. Nastavak vožnje prema Osijeku. Dolazak u kasnim večernjim satima.

DESTINACIJA