logo
Putovanja bogata iskustvom.
Načini plaćanja
Jednokratno plaćanje
- Gotovina u poslovnici.
- NetBanking internet bankarstvo.
- Opće uplatnice.
- Kreditne kartice (Maestro, Master Card, Visa, American Express, Diners Card) - 5%
Obročno plaćanje
Mogućnost slanja općih uplatnica putem e-pošte. Mogućnost plaćanja na rate putem kreditnih kartica na daljinu. Mogućnost plaćanja gotovinom na rate dolaskom u našu poslovnicu.
 

Advent Graz Zotter Mariazell Maribor 2019.

645,00 kn po osobi

Posjetite ove godine advent u Grazu, zasladite se u tvornici čokolade, posjetite poznatno svetište i slikoviti gradić Marriazell, te metropolu slovenskog djela Štajerske.

Datum aranžmana : 21.12. – 22.12.2019.

 • plaćanje će biti izvršeno u 3 rate po 215,00 kn.
 • mogućnost plaćanja na rate putem kartica do 12 rata uz 5% veću cijenu!
 • polazak iz gradova : Osijek, Zagreb, Sl. Brod, Đakovo, Novska, N.Gradiška, Kutina.
 • Destinacija
 • Mjesto polaska
  Osijek - Parkiralište trgovine Interspar na Sjenjaku. Mjesto polaska za ostale gradove ćemo poslati nakon prijave.
 • Vrijeme polaska
  Polazak iz Osijeka u 01:00 h, doći u 00:40h. / Polazak iz Zagreba u 05:00 h h, doći u 04:40h.
 • Povratak
  U kasnim večernjim satima.
 • Valuta
  Euro
 • Uključeno
  Autobusni prijevoz - Čazmatrans d.o.o.
  1 noćenja s doručkom u Hotelu Oekotel 3* Graz
  Razgledavanje navedenih gradova i posjet adventskih sajmova uz stručnog vodiča.
  Jamčevina, osiguranje od odgovornosti, troškovi organizacije.
 • Nije uključeno
  Boravišna pristojba, osiguranje, prijava boravka ; ukupno 5€ po osobi.
1
Dan 1. - (subota) 21.12.2019.
Polazak iz Osijeka u 01:00 h ispred trgovine Interspar ( Sjenjak).  Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju do tvornice Zotter koja se nalazi u mjestu Riegersburg. Josef Zotter pokrenio je tvornicu čokolade koja se temelji na načelima zdrave bio prehrane, zanimljivnost same proizvodnje je da se sve odvija u tvornici. Ukoliko se odlučite za obilazak ove tvornice ( fakultativna doplata 19 € za odraslu osobu, djeca ostvaruju popust) ne zaboravite da ju obilazite sa malom kašikicom s kojom ćete uživati u kušanju čokolade, također uz obilazak proći ćete i pored čoko bara te čoko shopa. Nakon razgledavanja tvornice možete prošetati mini zoološkim vrtom ili posjet groblju ideja. Nakon slobodnog vremena nastavak vožnje do Graza te odlazak u razgled grada :  zgrada Opere, ulica Herrengasse, vidjet ćemo jaslice od leda i dvorište Parlamenta Pokrajine, glavni trga (Hauptplatz) na kojem se nalazi glavni božićni sajam, Katedrala i Mauzolej, Glockenspiel platz, uz Muru - Kunsthausu i Murinselu. Popeti ćemo se i na Schlossberg da vidimo poznati Uhrthurm – toranj sa satom, najznamenitiji simbol Graza. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Odlazak u hotel i smještaj. Navečer predlažemo povratak u Graz i uživanje u noćnom božićnom sajmu. Odmor. Noćenje.
2
Dan 2. - (nedjelja) 22.12.2019.
Doručak. Polazak u 8.00h prema Mariazellu. Slijedi razgled: glavni trg na kojem se nalazi najveći adventski vijenac u Europi, bazilika sv. Marije, kapelica sv. Izvora, glavna ulica. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Na ulicama možete pristustovati i sudjelovati u izradi raznih ukrasa te isprobati razne ljekovite napitke od alpskih trava. Predlažemo i posjet brojnim događanjima na adventskom sajmu. Nastavak vožnja do Maribora. Po dolasku slijedi razgled: Glavni trg s gradskom vijećnicom, Trg slobode, Židovski trg sa sinagogom, Narodni dom, Trg generala Maistra... Slobodno vrijeme za uživanje u gradskom parku i šetnja promenadom. Odlazak do nekadašnjeg pristaništa – Lent, gdje raste najstariji živi primjerak vinove loze na svijetu, koji još uvijek daje plodove, a upisana je u Guinnessovu knjigu rekorda! Svakako svoje slobodno vrijeme potrošiti ćete i na uživanju u božićnom sajmu. Planirani povratak u kasnim večernjim satima.

DESTINACIJA