logo
Putovanja bogata iskustvom.
Načini plaćanja
Jednokratno plaćanje
- Gotovina u poslovnici.
- NetBanking internet bankarstvo.
- Opće uplatnice.
- Kreditne kartice (Maestro, Master Card, Visa, American Express, Diners Card) - 5%
Obročno plaćanje
Mogućnost slanja općih uplatnica putem e-pošte. Mogućnost plaćanja na rate putem kreditnih kartica na daljinu. Mogućnost plaćanja gotovinom na rate dolaskom u našu poslovnicu.

Advent u Zagrebu sve je popularniji advent u Europi, stoga predlažemo da ove godine posjetite ovaj atraktivni božićni događaj u srcu Hrvatske.

447Kn /po osobi

Prag je glavni i s 1,2 milijuna najveći grad Češke te njeno kulturno i gospodarsko središte. Za vrijeme Božića, grad Prag je jedan od najljepše uređenih gradova, te sadržajem koji nudi postaje vrlo atraktivno odredište za posjetiti.

789Kn /po osobi

Najomiljeniji advent je dakako onaj bečki, riječ je o pravoj maloj zemlji čuda, koja svake godine privuče više od tri milijuna posjetitelja. Nudimo Vam polazak iz Osijeka i Zagreba uz plaćanje na 3 obroka po 215,00 kn!

645Kn /po osobi

Adventska idila u tri glavna grada, hit aranžman kreiran samo za Vas uz 2 noćenja i program uz pretek vremena za uživanje u svakom gradu!

777Kn /po osobi

Jedan od najpopularnijih božićnih sajmova u Europi očekuje ljubitelje zimskih programa i ove godine u srcu Budimpešte, glavnom gradu Mađarske, na trgu Vorosmarty u središtu Pešte.

396Kn /po osobi