logo
Putovanja bogata iskustvom.
Načini plaćanja
Jednokratno plaćanje
- Gotovina u poslovnici.
- NetBanking internet bankarstvo.
- Opće uplatnice.
- Kreditne kartice (Maestro, Master Card, Visa, American Express, Diners Card) - 5%
Obročno plaćanje
Mogućnost slanja općih uplatnica putem e-pošte. Mogućnost plaćanja na rate putem kreditnih kartica na daljinu. Mogućnost plaćanja gotovinom na rate dolaskom u našu poslovnicu.
Kuna Putovanja / Nova godina Bratislava

Nova Godina u Bratislavi

Gdje ćete biti zadnjeg dana 2018. godine? Tražite li neko last minute putovanje? Preporučujemo vam da se odlučite za Bratislavu; gradu u kojem možete doživjeti nezaboravno i fantastično iskustvo zahvaljujući vrhunskoj atmosferi na gradskim trgovima, restoranima i kafićima.

Doček nove godine u restoranima

Večera u dvorcu: za sve one koji žele intimniju atmosferu preporučujemo da rezerviraju ulaznice za proslavu i doček nove godine u dvorcu u Bratislavi. Uživajte u odličnoj atmosferi te prekrasnom pogledu koji vam se pruža na dlanu. Sve dodatne informacije te izbor jelovnika provjerite na službenim web stranicama.

Za obožavatelje egzotične hrane: proslavite ulazak u novu 2019. kroz čudesnu zemlju okusa, mirisa i boja. Prihvatite ovu pozivnicu i razveselite vaše nepce. Na jelovniku obično bude 8 različitih jela od kojih možete odabrati ono koje vam se čini najprimamljivijim. Ne zaboravite na vrijeme rezervirati vaše ulaznice; možete kupiti rezervacije za dvije osobe, za četiri osobe te za šest ili osam osoba , a za veću grupu potrebno ih je osobno kontaktirati.

Za zaljubljenike u azijsku kuhinju preporučujemo da pogledaju ponudu restorana Green Buddha. Ako su se ponuda i izbor jela svidjeli vama i vašoj boljoj polovici, napravite rezervaciju. Što čekate?

Za pojedince čije srca tuku za vrhunskim pivom donosimo jedinstvenu i najbolju ponudu do sada. Riječ je o Beer Palace, popularnoj pivnici i restoranu koji priprema nezaboravnu večer za Silvestrovo. Uživajte u omiljenom DJ-u i zabavi zagarantiranoj do ranih jutarnjih sati.

Doček nove godine u klubovima i kafićima

U Bratislavi postoji na desetke različitih noćnih klubova i barova koji pripremaju zabavni novogodišnji program. Ovdje će svatko zasigurno moći pronaći nešto po vlastitom ukusu.
Uživajte u ugodnoj atmosferi noćnog kluba La Bomba koji se proteže na čak tri kata! Radi se o klubu koji je rezerviran isključivo za latino taktove, što ga čini idealnim mjesto za zaljubljenike u ovu vrstu glazbe. Uživajte sa svojom boljom polovicom u ritmovima popularne kizombe ili salse.

Spin Cocktail bar izvrstan je odabir za ljubitelje koktela! Uživajte u odličnoj atmosferi i ljubaznim domaćinima.

Za zaljubljenike u techno i house ritmove preporučujemo klub Radost. Ovo je tek jedini pravi noćni klub s ovakvom vrstom glazbe.

I za obožavatelje hard rocka također ima mjesta u Bratislavi. Odlučite se za RockOk noćni klub, gdje vas, uz dobru zabavu očekuje i piće dobrodošlice re razni nagradni natječaji.
U gradu zaista postoji ponešto za svakoga koga put navede na ovu stranu. Ljubitelji opere i baleta moći će uživati u popularnim melodijama poznatih slovačkih i stranih umjetnika.

Dobro je Znati

Država
Slovačka
Broj Stanovnika
460 tisuća
Jezik
Slovački
Valuta
Euro
Površina (km2)
367,6 km²

Osim dobre zabave, ugodne atmosfere i ljubaznih domaćina, ne zaboravite otkriti brojne gradske znamenitosti. Uživajte u jedinstvenoj srednjovjekovnoj atmosferi koja se proteže čitavim gradom i otkriva svoje tajne znatiželjnim posjetiteljima. Istražite popločane ulice te obratite pozornost na prekrasnu arhitekturu starih kuća. Ne zaboravite se popeti do dvorca, odakle se pruža najbolji pogled na grad. Uzmite vašu bolju polovicu za ruku te se uputite na večernju šetnju uz prekrasni Dunav.

Ostatak vremena upotpunite razgledavanjem brojnih muzeja, galerija te provjerite što je na kazališnom repertoaru. Ne zaboravite zaviriti u gradsku suvenirnicu te ponesite dio Bratislave sa sobom.

 

AUTOR : MARINA NIKOLIĆ
administrativni referent, svojim dugogodišnjim radom u agenciji i mnogobrojnim putovanjima, stječe veliko znanje o destinacijama koje su u ponudi turističke agencije “KUNA putovanja”.