logo
Putovanja bogata iskustvom.
Načini plaćanja
Jednokratno plaćanje
- Gotovina u poslovnici.
- NetBanking internet bankarstvo.
- Opće uplatnice.
- Kreditne kartice (Maestro, Master Card, Visa, American Express, Diners Card) - 5%
Obročno plaćanje
Mogućnost slanja općih uplatnica putem e-pošte. Mogućnost plaćanja na rate putem kreditnih kartica na daljinu. Mogućnost plaćanja gotovinom na rate dolaskom u našu poslovnicu.
Kuna Putovanja / Krstarenja

Krstarenja

Ako vam je ponestalo ideja za vaš sljedeći godišnji odmor, zašto ne biste razmislili o putovanju brodom, o krstarenju? „Bijeg“ na more postao je sve popularniji način odmora i putovanja unazad deset godina. Krstarenje vam nudi isto, ako ne i više prilika za vas, vašu obitelj, a najvažnije, za vaše klince.

Ostavite sve svoje brige sa strane; brod ima rješenja za sve. Od smještaja i blagovaonice do raznih oblika zabave. Vjerujte, oduševit će vas ovakav način putovanja: nema uobičajenog planiranja putovanja, stresnih situacija i ostalih svima poznatih stvari. Krstarenje će rezultirati opuštajućim, uzbudljivim i sigurnim odmorom za vas i vašu obitelj.

Kao najzanimljivija ruta krstarenja svakako je ona koja povezuje zemlje Sredozemlja, točnije Italiju, Francusku, Španjolsku, Maltu i Grčku. Zasigurno ćete uživati u veličini i snazi Sredozemnog mora koje vas neće ostaviti ravnodušnima. Bez obzira na to koje ćete zemlje posjetiti na vašem putovanju, čarolija kulturnih i prirodnih bogatstva će vas oduševiti!

U prošlosti su svjetlucava tirkizna voda i zanimljive obale talijanskih, francuskih i španjolskih rivijera potaknule Grke i Rimljane da se nasele na ovim područjima. Kasnije, u 19. stoljeću, talijansko plemstvo imalo je veliki utjecaj na događaje na ovome području, dok su umjetnici i književnici bili zapanjeni ljepotom regije. Pozivamo vas, stoga, na ovo jedinstveno krstarenje koje prikazuje povijest, kulturu i umjetnost zapadnog Sredozemlja.

Izdvajamo neka ključna stajališta tijekom krstarenja Sredozemljem

Korzika: uživanje u prekrasnim vidikovcima na šareno obojena sela, elegantne vile i živopisne krajolike koji se podižu iz azurnih voda je zajamčeno. Ovdje osobito izdvajamo Bonifacio, najjužniji dio Korzike koji sve posjetitelje oduševljava utvrdom staroga grada.
Firenca, Pisa: na ovom dijelu putovanja nikako ne smijete spavati! Doživite ovo mjesto svim osjetilima. Prilikom posjeta Toskani, točnije Firenci ili Pisi, imat ćete priliku vidjeti čuveno remek-djelo Brunelleschija (kupola Firentinske katedrale) ili Ghibertija (krstionica). Odlučite se na posjet lijepo sačuvanim srednjovjekovnim gradovima poput Lucca.
Cinque Terre: iznajmite mali brod za istraživanje Cinque Terre, odnosno svjetske baštine koju čini pet susjednih gradova duž ligurske obale. Provedite opuštenu večer u Portofino, malom ribarskom selu koje će vas oduševiti kućama pastelnih boja i svojim krajolikom.
Nica: bacite pogled na brdo Cimiez i samostan koji se ondje nalazi te uživajte u panoramskom pogledu na grad. Prošetajte popularnom šetnicom Promenade des Anglais i odmorite se na poznatom trgu Massena.
Monako: istražite Azurnu obalu i brojne mogućnosti koje se nude u kneževini
Marseille: uživajte u šetnji po staroj luci Marseille, koja je nekad koristila drevnim grčkim brodovima. Vaše putovanje nastavite prema sjeveru te otkrijte palače Starog svijeta i ukrasne fontane na šetalištu Cours Mirabeau. Na raspolaganju vam stoji i posjet gradskoj vijećnici, Katedrali sv. Spasitelja i ostalim znamenitostima.
Carcassonne: obilazak ovog dobro očuvanog i zaštićenog područja zasigurno će vas oduševiti. Riječ je o negdašnjem domu Rimljana, Vizigota, Perzijanaca i ostalih naroda. U gradu se nalazi istoimena srednjovjekovna utvrda koja je idealna za fotografiranje.
Barcelona: vaše krstarenje završite posjetom prekrasne katedrale Sagrada Familia; jedinstvenog remek-djela Antonia Gaudija. Njezina monumentalnost i stil izgradnje nikoga ne ostavlja ravnodušnima.
Ovo su tek neke mogućnosti krstarenja. Za više informacija slobodno nam se obratite!

 

AUTOR : MARINA NIKOLIĆ
administrativni referent, svojim dugogodišnjim radom u agenciji i mnogobrojnim putovanjima, stječe veliko znanje o destinacijama koje su u ponudi turističke agencije “KUNA putovanja”.