logo
Putovanja bogata iskustvom.
Načini plaćanja
Jednokratno plaćanje
- Gotovina u poslovnici.
- NetBanking internet bankarstvo.
- Opće uplatnice.
- Kreditne kartice (Maestro, Master Card, Visa, American Express, Diners Card) - 5%
Obročno plaćanje
Mogućnost slanja općih uplatnica putem e-pošte. Mogućnost plaćanja na rate putem kreditnih kartica na daljinu. Mogućnost plaćanja gotovinom na rate dolaskom u našu poslovnicu.

Putovanje na Krf

Krf je šarmantni grčki otok u Jonskom moru, a ujedno jedna od bogatijih grčkih regija. Otok je prepun prirodnih ljepota; brežuljaka, bujne vegetacije, prekrasnih plaža ali i živopisnih sela koja će vas očarati slikovitim ulicama, izvrsnom gastronomskom ponudom te dobrim i ljubaznim stanovništvom.

Zbog blage mediteranske klime i velike količine padalina tijekom zimskih mjeseci otok obiluje bujnom vegetacijom. Krf je idealno mjesto za odmor i bijeg od svakodnevnih briga i obaveza. Bogata turistička ponuda osigurat će vam sve što vam treba za odmor iz snova. Stoga ne čudi činjenica da je Krf danas omiljena turistička destinacija za sve generacije.
Glavno mjesto na otoku Krfu je istoimeni grad. Krf se nalazi između dvije tvrđave. Karakteriziraju ga francuske i talijanske građevine te bizantske crkve koje svakako treba doživjeti. U proljeće kada sve buja, gradski su trgovi prepuni cvijeća, a okolna brdašca izgledaju kao da ih je netko prenio na papir. Na vašem putovanju u Grčku svakako rezervirajte par dana za obilazak ovog prekrasnog grada koji je zbog svoje jedinstvenosti i ljepote pod zaštitom UNESCO – a.

Ako vaš odmor želite začiniti dobrom zabavom, preporučujemo vam da posjetite gradić Kavos, odnosno grčka Ibiza. Riječ je o najatraktivnijoj destinaciji za zabavu. Zbog brojnih klubova i diskoteka koje nikad ne zatvaraju svoja vrata, ondje život traje od 0 – 24. Doživite pravu zabavu na obalama Jonskog mora te uživajte u domaćim specijalitetima, tradicionalnom piću i zabavnim ljudima. Ako planirate zajedničko obiteljsko ljetovanje, Dasia je najbolji izbor. Ovo je mjestašce okruženo maslinicima i borovom šumom, a kroz njega se proteže jedna od najljepših plaža na ovome području.

Označena je plavom zastavicom što podrazumijeva visoku razinu čistoće i kvalitete kao i provođenje međunarodnog ekološkog programa zaštite mora i obala. Plaža je od mješavine krupnog i sitnog pijeska te je opremljena ležaljkama i suncobranima. Osim uživanja i izležavanja na suncu, i oni sportskog duha doći će na svoje; ovo naselje nudi neke sportove na vodi tako će zasigurno svatko naći nešto prema svojim željama. Za mirno, ali zanimljivo obiteljsko ljetovanje svakako se uputite u ovome smjeru.

Dobro je Znati

Država
Grčka
Broj Stanovnika
105.043 tisuća
Jezik
Grčki
Valuta
Euro
Površina (km2)
585,3 km²

Gouvia je malo mjesto u blizini grada Krfa. Ima manju šljunčanu plažu, ali je more, kao i na cijelom ovom području, iznimno čisto i bistro. Gouvia je idealan odabir za sve one koji žele kušati tradicionalnu hranu; izbor je stvarno velik, a cijene su pristupačne. Živa glazba koja dopire iz obližnjih kafića zasigurno će učiniti vaše opuštanje i boravak na plaži ugodnijim, a cjelokupni doživljaj jedinstvenim.
Sidari je najbolji odabir za sve zaljubljene parove, jer je poznato po prekrasnoj plaži koja također nosi plavu zastavicu. Iznad plaže uzdižu se zelena brda i visoke litice što čini ovo mjesto romantičnim. Iznajmite kajak, pedalinu i krenite u nepoznato. Kanal ljubavi posebna je atrakcija; riječ je o kanalu koji je nastao prirodnim djelovanjem vjetra, vode i vremena te su isklesane glinene stijene neobičnih oblika. Prolaz kroz jednu stijenu predstavlja tunel ljubavi, a priča kaže da će onaj par koji plivajući prođe kroz kanal, vječno ostati zajedno. Stoga, dođite i uvjerite se sami!

 

AUTOR : DAVID DRAHOTUSKI
prokurist i marketing stručnjak, zaslužan za uspješne kampanje promoviranja ponuda na društvenim mrežama i ostalim medijima. Svoje iskustvo i način za promoviranje i prezentaciju turističkih paketa, stekao je dugogodišnjim obilaženjem raznih destinacija.