logo
Putovanja bogata iskustvom.
Načini plaćanja
Jednokratno plaćanje
- Gotovina u poslovnici.
- NetBanking internet bankarstvo.
- Opće uplatnice.
- Kreditne kartice (Maestro, Master Card, Visa, American Express, Diners Card) - 5%
Obročno plaćanje
Mogućnost slanja općih uplatnica putem e-pošte. Mogućnost plaćanja na rate putem kreditnih kartica na daljinu. Mogućnost plaćanja gotovinom na rate dolaskom u našu poslovnicu.
 

Putovanja bogata iskustvom.

O nama

Kuna putovanja, turistička je agencija nove dimenzije na ovim tržištima. Koncept kreiranja ponude prilagođen je maksimalno putnicima svih uzrasta. Svojim stručnim angažmanom i pomnim odabirom sadržaja putovanja, garantiramo za svaku našu ponudu koju plasiramo na tržište.

Putovanja doživljavamo na jedan drugačiji način, jer pratimo svakodnevno nove trendove, te se kod kreiranja ponude stavljamo na mjesto putnika.

Ukoliko se odlučite za putovanje iz našeg asortimana, nastojati ćemo ispuniti sve Vaše želje. Očekujemo Vaš dolazak ili kontakt, te ukoliko imate neku od ideja za nova putovanja, rado ćemo zajedno sastaviti plan i provedbu, uz najbolje moguće cijene na tržištu.

Djelatnici:

Direktor / Sven Drahotuski

Voditelj poslovnice / Ivan Glavaš

Operativna djelatnica / Ivana Drahotuski

Operativna djelatnice / Marina Nikolić

Opći uvjeti poslovanja

SAZNAJTE VIŠE

Izjava o odricanju od odgovornosti

Informacije na ovoj stranici su isključivo informativne. Iako je sadržaj web stranice u domeni TOK d.o.o. kao i ažuriranje i točnost prikazanih informacija, ne dajemo izjave ili jamstva (izravna i neizravna) o potpunosti, točnosti, pouzdanosti, podobnosti ili dostupnosti sadržaja na web stranici koji se odnose na informacije, proizvode, usluge, grafiku. Bilo kakvo oslanjanje na informacije na web stranici je strogo na vlastiti rizik.

Ni u kojem slučaju TOK d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak, koji mogu nastati radi gubitka podataka ili prihoda, a proizlaze ili su vezani uz uporabu web stranice i njezinog sadržaja.

TOK d.o.o. svakodnevno i po potrebi osviježava informacije na web stranici. Međutim, TOK d.o.o. neće biti odgovoran za nedostupnost web sadržaja zbog tehničkih problema izvan naše kontrole.

Naši partneri

Autobusni prijevoz putnika

Usluge prijevoza vrši prijevoznička tvrtka Čazmatrans d.o.o.

Paket putnog osiguranja putnika

Uvjeti putnog paket osiguranja ugovoreni sa Generali osiguranjem d.d.

Vizualni identitet naših ponuda

Za vizualni izgled naših ponuda zaslužan je tim - Studio33 d.o.o.

Seo optimizacija web stranice

Za naše pozicioniranje web stranice, zaslužna je tvrtka Kliktronik d.o.o.