logo
Putovanja bogata iskustvom.
Načini plaćanja
Jednokratno plaćanje
- Gotovina u poslovnici.
- NetBanking internet bankarstvo.
- Opće uplatnice.
- Kreditne kartice (Maestro, Master Card, Visa, American Express, Diners Card) - 5%
Obročno plaćanje
Mogućnost slanja općih uplatnica putem e-pošte. Mogućnost plaćanja na rate putem kreditnih kartica na daljinu. Mogućnost plaćanja gotovinom na rate dolaskom u našu poslovnicu.

Europska Putovanja

Kuna Putovanja / Europska Putovanja

Dobrodošli u Europu!

Jednostavno je nemoguće putovati Europom i ne ostati zapanjen njezinom ljepotom, epskom povijesti, jedinstvenom arhitekturom, blistavom umjetničkom i kulturnom scenom te kulinarskom raznolikosti!

Kulturna baština europe

Kada spomenemo riječi „kulturna baština“ na pamet nam pada jedinstvena umjetnost renesanse koja je začeta u Firenci. Zatim, Venecija. Grad romantičnog ozračja, zanimljive arhitekture i izvrsne hrane. Prošećite gradom kanala i mostova. Rezervirajte karte za romantičnu plovidbu Venecijom u gondoli. Kušajte vino u baru na obali i uživajte u nezaboravnim zalascima sunca. Venecija je sagrađena na više od stotine otoka, a omeđena s oko 170 kanala koji su međusobno spojeni s 350 mostova; zasigurno posebno mjesto europske kulturne baštine.
Ne zaboravimo na ostale rimske spomenike: Koloseum, Panteon i Sikstinsku kapelu koji uživaju zaštitu UNESCO-a. Karlov most i Stari grad u Pragu nezaobilazno je mjesto za posjetitelje širom svijeta.
Tu je i veličanstveni sjaj poznatih dvoraca Bavarske i uvijek popularni i posjećeni London. Ne manje impresivne atrakcije uključuju brojne džamije u Istanbulu te veličanstvene carske palače u Sankt Peterburgu i Moskvi!

Jedinstveni krajolici

Europa ima puno toga za ponuditi; od uživanja u nizinskim krajolicima, preko vožnje kroz nekoliko stotina kilometara dugačkim biciklističkim stazama, što uz obalu, što u šumskom predjelu, do istraživanja zahtjevnijih i manje zahtjevnih planinarskih ruta. Tu su i nevjerojatno norveški fjordovi koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ne zaboravite na prekrasna austrijska jezera od kojih svakako valja izdvojiti Wolfgangsee, Traunsee, Attersee i Mondsee. Ako ste u potrazi za jedinstvenim plažama, sjeverna obala Mediterana otkriva dragulj za draguljem.

Noćni život

Europa je poznata po izvrsnom noćnom životu. U Londonu, Splitu, Berlinu, Beogradu i Budimpešti svake se godine održavaju poznati festivali na kojima vas do ranih jutarnjih sati zabavljaju svjetski poznati DJ-evi. Oni koji žude za klasičnom glazbom neka na svoju listu stave poznate kafiće i ostala mjesta u Beču (poput Bečke državne opere) koja će zadovoljiti njihove glazbene ukuse.

Kulinarstvo

Svaka država, pa čak i svaka regija unutar jedne države ima svoje posebnosti kada govorimo o tradicionalnim specijalitetima. Tko ne bi htio uživati u pravom napuljskoj pizzi ili kušati grčki souvlaki? Jeste li znali da Engleska ima jedne od najboljih indijskih restorana na svijetu? Da je turski doner kebab ključni dio suvremene njemačke prehrane?

Ako vam ovo nije bilo dovoljno, navodimo još 5 razloga zašto posjetiti neke od prekrasnih europskih prijestolnica.

1. U Europi se nalaze najveće i najuglednije umjetničke zbirke na svijetu.
2. Cinque Terre su 5 najživopisnijih sela ne samo na talijanskoj rivijeri nego u cijelome svijetu.
3. U potrazi ste za autentičnim višestoljetnim tradicijama? Istočna Europa pravo je mjesto za vas.
4. Transilvanija je dragocjeni kulturni dragulj Rumunjske, gdje sela „izgubljena u vremenu“ i gradske utvrde leže usred valovitih brežuljaka oko kojih se spušta zavjesa u obliku poznatih priča i legendi.
5. Krakow je jedan od najsjajnijih dragulja u srednjoj Europi!